Hep

A incercat cineva acest tratament "naturist" ?

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Thu Aug 28, 2014 12:06 pm Titlul subiectului: A incercat cineva acest tratament "naturist" ? Raspunde cu citat (quote) A incercat cineva tratamentul domnului " Terapeut Denis Chiurtu "

Sau e doar un sarlatan care vrea sa-si vanda produsele ? Pentru ca nu pot posta site-ul lui scriu aici : Acesta spune :

Iată cum pot să garantez cu viata mea eficiența tratamentului naturist :

Exact în ziua în care împlineam 25 de ani, m-am externat la cerere din spital cu diagnosticul de “ciroză de mare agresivitate”. Virusul Australia HBs într-o dezvoltare feerică… Aveam deja aproape 4 ani de pensionare medicală de gradul 2. Și chiar simțeam că mă topesc, că mă sting… Ca să traversez camera, trebuia sa stau o dată jos, să mă odihnesc.
Prioritatea mea era sa ajung acasă la părinți înainte de a muri deoarece atunci era o foarte mare problemă să transporți un cadavru 250 de km. Am reușit să ajung, să mă întâlnesc cu ei și… am rămas stupefiat de ce îmi propunea tatăl meu: sa beau un alcool în care s-au macerat niște plante în amestec cu gălbenușuri de oua cafea și alte ingrediente. Alcool la ciroză? Și 8 gălbenușuri de ouă? NU! Niciodată! Și atunci au venit cuvintele magice: “Măi, tu și așa și așa, mori! Ori că le iei, ori că nu le iei, tot mori. Măcar încearcă!” Tratamentul a durat 8 zile.

Și iată că de atunci au trecut peste treizeci de ani și acum vă împărtășesc și dumneavoastră -din experiența mea personală-, tratamentele care au vindecat multi oameni de afecțiunile hepatobiliare. Acum recent am fost obligat să-mi fac o verificare severă de sănătate și, în ciuda vârstei, sanatatea mea asurprins multi medici.

Aceasta a fost povestea mea. Aș putea să le adaug și pe cele ale pacienților vindecați de ciroză. Dar pentru mine, nici una nu poate să fie mai relevantă decât cea trăită de mine.

Rețeta de preparare a tratamentului pentru ciroză

Ingredientele:

doi litri de bere, nu contează marca.
opt gălbenușuri separate de ouă de găină
plantele tratamentului, sub formă de pulbere pe care le trimit eu, contra ramburs
Pentru cei care din motive religioase sau din alte motive nu accepta ideia celor 5 grade de alcool la bere, pot folosi bere fara alcool sau o pot incalzi pe aragaz aprox. 5 minute (fara sa ajunga la temperatura de fierbere), timp in care alcoolul se evapora. Se foloseste un vas mai mare deoarece face multa spuma.

PREPARARESe face o cafea mai slabă -o linguriță la o cană 200gr- și se lasă la răcit, ocazie cu care se depune și zațul.
Se iau 150-200 gr din partea limpede a cafelei și pun intr-un ibric. Peste această cafea se pun și se amestecă plantele tratamentului apoi, se încălzesc la foc mic pâna când devine vâscos și capătă consistență (ca smântâna, de exemplu). În timpul acestui proces amestecul nu trebuie să dea în clocot. Pentru aceasta, ar fi bine să țineți ibricul deasupra flăcării la o distanță potrivită dar, fără să dea în clocot, până se ajunge la consistența menționată.
Se pregătește o oală mai mare de doi litri și când pasta rezultată s-a răcit, se pune bere peste ea, se amestecă bine până la omogenizare și se toarnă în oala cea mare. De multe ori, pot sa apară cocoloașe în acest amestec care trebuiesc sparte și omogenizate. Ibricul nu se va curăța din prima, așa că, se repetă operațiunea : se pune bere în ibric, se amestecă bine și se toarnă în oală. La contactul pastei obținute cu berea se va face multă spumă și trebuie să puneți încet și cu atenție. Când pasta și berea au ajuns cantitativ la aproape un litru, se adaugă cele 8 gălbenușuri bătute bine. În final, se toarnă în într-o sticlă de doi litri produsul obținut și se completează cu bere până la doi litri.
Având în vedere că au gălbenuș de ou, este bine să stea la rece.
Acest preparat macerat în alcool slab, are gustul si mirosul preponderant de bere.
Administrare:
Înainte de a fi băut se agită sticla, se pune în pahar nu mai mult de 100 de gr, se lasă să ajungă la temperatura camerei si se bea câte un pahar de trei ori pe zi, adică inainte de mesele principale cam cu 20-30 de minute.
Efectele adverse -pot să apară sau nu- și dacă apar, constau în tulburarea urinei, poate îngălbenirea ochilor sau poate senzația de balonare. Acestea nu au efecte negative asupra procesului de vindecare deci, nu vă speriați și luați tratamentul până la capăt.
Dieta alimentara:
Aveți dreptul să mâncați orice, cu moderație, fără să exagerați și în timpul tratamentului și după tratament. Pe perioada tratamentului care durează 7-10 zile, sunt interzise produsele lactate – lapte, iaurt, smântână, sana, brânză, cașcaval și celelalte din aceasta categorie.EFECTEToți pacienții descriu același tip de manifestare a tratamentului: după 3-4 zile ficatul își reduce dimensiunea, nu mai apare la palparea obișnuită, respira mai ușor, ascita se retrage pe parcurs, pe o perioada mai îndelungată și simt o energie revigorantă în tot organismul. Peste 30 de zile de la încheierea tratamentului, toți au surpriza să constate ca analizele s-au normalizat. Apoi, sistemul imunitar se reface și elimină virusul indiferent de tipul acestuia. Această evoluție are o amănunțită explicație științifică dar nu insistăm asupra acestor date tehnice.Rețineți că dacă nu aveți rețeta corecta, celelalte, pot sa fie ineficiente sau riscante pentru afecțiunea dumneavoastră. Contactați specialistul pentru a elabora o schema de tratament și o rețeta personalizată. Sunt aici ca să vă ajut.Vă prezint câteva rețete dar nu în sensul de a face tratament cu ele, ci în sensul de a înțelege gravitatea situației și răspunderea pe care v-o asumați dacă vă tratați singuri.

_________________
Sanatate!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CristianCristian12
 • Data inscrierii: 28/Aug/2014
 • Mesaje: 2

Trimis: Fri Aug 29, 2014 3:36 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) sa fim seriosi Smile ... e o pacaleala care nici macar nu e bine facuta (plina de greseli .... )
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
4est
 • Data inscrierii: 13/Jul/2011
 • Mesaje: 284

Trimis: Fri Aug 29, 2014 10:53 am Titlul subiectului: ? Raspunde cu citat (quote) Ce greseli ? ca eu nu imi dau seama , reteta nu e toata deoarece "cica lipsesc plantele pe care le cumperi de la el " si iti va da reteta completa la telefon.

Eu sunt curios daca cineva a incercat acest tratament ?!?!

_________________
Sanatate!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CristianCristian12
 • Data inscrierii: 28/Aug/2014
 • Mesaje: 2

Trimis: Mon Sep 01, 2014 8:06 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) sper ca nu a incercat nimeni pentru ca acest tratament mi se pare o gaselnita si nici macar una buna ... dar se prea poate sa ma insel.

Inainte de a spune mai multe, gideste-te asa, daca cineva gaseste leacul pt HBV devine celebru si in acelasi timp si doar daca incaseza 1 cent pt fiecare om vindecat devine milonar .... dar sa lasam calculele economice depparte:

"ciroza de mare agresivtate" - nu cred ca exista un astfel de diagnostic - ciroza este ultimul stadiu al fibrozei ...

"Virusul Australia HBs într-o dezvoltare feerică…" - nu exista virusul australia HBs - se refera probabil la HbsAg adica antigenul HBs al virusului HVB si ii se mai sune Antigenul Australia deoarece a fost izolat penrtu prima data la populatia bastinasa din Australia (medicul care l-a izolat a primis un Nobel pentru aceasta - deoarece s-a putut face un vaccin pe seama acestei descoperiri .... )

la 25 de ani avea "deja aproape 4 ani de pensionare medicală de gradul 2"

"analizele s-au normalizat" - ce analize ? (nu vad nici o discutie desre viremie ..... )

"sistemul imunitar se reface și elimină virusul indiferent de tipul acestuia" - chiar crezi ca stimulezi sistemul imunitar cu bere si prafuri de ceai ? (tot ce bei / maninci / ... este filtrat de ficat inclusiv ceaiurile)

....


dupa cum am zis, nu sunt medic si parerea este proprie si personala si poate sa fie gresita ....

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
4est
 • Data inscrierii: 13/Jul/2011
 • Mesaje: 284

Trimis: Mon Sep 22, 2014 3:18 pm Titlul subiectului: Viread,face minuni Raspunde cu citat (quote) Intrebati medicul de Viread,face minununi,nici o reactie adversa.Dupa o luna de tratament a scazut viremia de la 3600 la 800.Totul e sa ajungeti la un medic bun.Dr Mihai Voiculescu (Fundeni)este un medic exceptional.Sanatate!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena Soare
 • Data inscrierii: 22/Sep/2014
 • Mesaje: 6

Trimis: Mon Sep 22, 2014 3:46 pm Titlul subiectului: Viread,face minuni Raspunde cu citat (quote) Intrebati medicul de Viread,face minununi,nici o reactie adversa.Dupa o luna de tratament a scazut viremia de la 3600 la 800.Totul e sa ajungeti la un medic bun.Dr Mihai Voiculescu (Fundeni)este un medic exceptional.Sanatate!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena Soare
 • Data inscrierii: 22/Sep/2014
 • Mesaje: 6

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: