Hep

A incercat cineva acest tratament "naturist" ?

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Thu Aug 28, 2014 12:06 pm Titlul subiectului: A incercat cineva acest tratament "naturist" ? Raspunde cu citat (quote) A incercat cineva tratamentul domnului " Terapeut Denis Chiurtu "

Sau e doar un sarlatan care vrea sa-si vanda produsele ? Pentru ca nu pot posta site-ul lui scriu aici : Acesta spune :

Iatã cum pot sã garantez cu viata mea eficiența tratamentului naturist :

Exact în ziua în care împlineam 25 de ani, m-am externat la cerere din spital cu diagnosticul de “cirozã de mare agresivitate”. Virusul Australia HBs într-o dezvoltare feericã… Aveam deja aproape 4 ani de pensionare medicalã de gradul 2. Și chiar simțeam cã mã topesc, cã mã sting… Ca sã traversez camera, trebuia sa stau o datã jos, sã mã odihnesc.
Prioritatea mea era sa ajung acasã la pãrinți înainte de a muri deoarece atunci era o foarte mare problemã sã transporți un cadavru 250 de km. Am reușit sã ajung, sã mã întâlnesc cu ei și… am rãmas stupefiat de ce îmi propunea tatãl meu: sa beau un alcool în care s-au macerat niște plante în amestec cu gãlbenușuri de oua cafea și alte ingrediente. Alcool la cirozã? Și 8 gãlbenușuri de ouã? NU! Niciodatã! Și atunci au venit cuvintele magice: “Mãi, tu și așa și așa, mori! Ori cã le iei, ori cã nu le iei, tot mori. Mãcar încearcã!” Tratamentul a durat 8 zile.

Și iatã cã de atunci au trecut peste treizeci de ani și acum vã împãrtãșesc și dumneavoastrã -din experiența mea personalã-, tratamentele care au vindecat multi oameni de afecțiunile hepatobiliare. Acum recent am fost obligat sã-mi fac o verificare severã de sãnãtate și, în ciuda vârstei, sanatatea mea asurprins multi medici.

Aceasta a fost povestea mea. Aș putea sã le adaug și pe cele ale pacienților vindecați de cirozã. Dar pentru mine, nici una nu poate sã fie mai relevantã decât cea trãitã de mine.

Rețeta de preparare a tratamentului pentru cirozã

Ingredientele:

doi litri de bere, nu conteazã marca.
opt gãlbenușuri separate de ouã de gãinã
plantele tratamentului, sub formã de pulbere pe care le trimit eu, contra ramburs
Pentru cei care din motive religioase sau din alte motive nu accepta ideia celor 5 grade de alcool la bere, pot folosi bere fara alcool sau o pot incalzi pe aragaz aprox. 5 minute (fara sa ajunga la temperatura de fierbere), timp in care alcoolul se evapora. Se foloseste un vas mai mare deoarece face multa spuma.

PREPARARESe face o cafea mai slabã -o lingurițã la o canã 200gr- și se lasã la rãcit, ocazie cu care se depune și zațul.
Se iau 150-200 gr din partea limpede a cafelei și pun intr-un ibric. Peste aceastã cafea se pun și se amestecã plantele tratamentului apoi, se încãlzesc la foc mic pâna când devine vâscos și capãtã consistențã (ca smântâna, de exemplu). În timpul acestui proces amestecul nu trebuie sã dea în clocot. Pentru aceasta, ar fi bine sã țineți ibricul deasupra flãcãrii la o distanțã potrivitã dar, fãrã sã dea în clocot, pânã se ajunge la consistența menționatã.
Se pregãtește o oalã mai mare de doi litri și când pasta rezultatã s-a rãcit, se pune bere peste ea, se amestecã bine pânã la omogenizare și se toarnã în oala cea mare. De multe ori, pot sa aparã cocoloașe în acest amestec care trebuiesc sparte și omogenizate. Ibricul nu se va curãța din prima, așa cã, se repetã operațiunea : se pune bere în ibric, se amestecã bine și se toarnã în oalã. La contactul pastei obținute cu berea se va face multã spumã și trebuie sã puneți încet și cu atenție. Când pasta și berea au ajuns cantitativ la aproape un litru, se adaugã cele 8 gãlbenușuri bãtute bine. În final, se toarnã în într-o sticlã de doi litri produsul obținut și se completeazã cu bere pânã la doi litri.
Având în vedere cã au gãlbenuș de ou, este bine sã stea la rece.
Acest preparat macerat în alcool slab, are gustul si mirosul preponderant de bere.
Administrare:
Înainte de a fi bãut se agitã sticla, se pune în pahar nu mai mult de 100 de gr, se lasã sã ajungã la temperatura camerei si se bea câte un pahar de trei ori pe zi, adicã inainte de mesele principale cam cu 20-30 de minute.
Efectele adverse -pot sã aparã sau nu- și dacã apar, constau în tulburarea urinei, poate îngãlbenirea ochilor sau poate senzația de balonare. Acestea nu au efecte negative asupra procesului de vindecare deci, nu vã speriați și luați tratamentul pânã la capãt.
Dieta alimentara:
Aveți dreptul sã mâncați orice, cu moderație, fãrã sã exagerați și în timpul tratamentului și dupã tratament. Pe perioada tratamentului care dureazã 7-10 zile, sunt interzise produsele lactate – lapte, iaurt, smântânã, sana, brânzã, cașcaval și celelalte din aceasta categorie.EFECTEToți pacienții descriu același tip de manifestare a tratamentului: dupã 3-4 zile ficatul își reduce dimensiunea, nu mai apare la palparea obișnuitã, respira mai ușor, ascita se retrage pe parcurs, pe o perioada mai îndelungatã și simt o energie revigorantã în tot organismul. Peste 30 de zile de la încheierea tratamentului, toți au surpriza sã constate ca analizele s-au normalizat. Apoi, sistemul imunitar se reface și eliminã virusul indiferent de tipul acestuia. Aceastã evoluție are o amãnunțitã explicație științificã dar nu insistãm asupra acestor date tehnice.Rețineți cã dacã nu aveți rețeta corecta, celelalte, pot sa fie ineficiente sau riscante pentru afecțiunea dumneavoastrã. Contactați specialistul pentru a elabora o schema de tratament și o rețeta personalizatã. Sunt aici ca sã vã ajut.Vã prezint câteva rețete dar nu în sensul de a face tratament cu ele, ci în sensul de a înțelege gravitatea situației și rãspunderea pe care v-o asumați dacã vã tratați singuri.

_________________
Sanatate!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CristianCristian12
 • Data inscrierii: 28/Aug/2014
 • Mesaje: 2

Trimis: Fri Aug 29, 2014 3:36 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) sa fim seriosi Smile ... e o pacaleala care nici macar nu e bine facuta (plina de greseli .... )
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
4est
 • Data inscrierii: 13/Jul/2011
 • Mesaje: 284

Trimis: Fri Aug 29, 2014 10:53 am Titlul subiectului: ? Raspunde cu citat (quote) Ce greseli ? ca eu nu imi dau seama , reteta nu e toata deoarece "cica lipsesc plantele pe care le cumperi de la el " si iti va da reteta completa la telefon.

Eu sunt curios daca cineva a incercat acest tratament ?!?!

_________________
Sanatate!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CristianCristian12
 • Data inscrierii: 28/Aug/2014
 • Mesaje: 2

Trimis: Mon Sep 01, 2014 8:06 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) sper ca nu a incercat nimeni pentru ca acest tratament mi se pare o gaselnita si nici macar una buna ... dar se prea poate sa ma insel.

Inainte de a spune mai multe, gideste-te asa, daca cineva gaseste leacul pt HBV devine celebru si in acelasi timp si doar daca incaseza 1 cent pt fiecare om vindecat devine milonar .... dar sa lasam calculele economice depparte:

"ciroza de mare agresivtate" - nu cred ca exista un astfel de diagnostic - ciroza este ultimul stadiu al fibrozei ...

"Virusul Australia HBs într-o dezvoltare feericã…" - nu exista virusul australia HBs - se refera probabil la HbsAg adica antigenul HBs al virusului HVB si ii se mai sune Antigenul Australia deoarece a fost izolat penrtu prima data la populatia bastinasa din Australia (medicul care l-a izolat a primis un Nobel pentru aceasta - deoarece s-a putut face un vaccin pe seama acestei descoperiri .... )

la 25 de ani avea "deja aproape 4 ani de pensionare medicalã de gradul 2"

"analizele s-au normalizat" - ce analize ? (nu vad nici o discutie desre viremie ..... )

"sistemul imunitar se reface și eliminã virusul indiferent de tipul acestuia" - chiar crezi ca stimulezi sistemul imunitar cu bere si prafuri de ceai ? (tot ce bei / maninci / ... este filtrat de ficat inclusiv ceaiurile)

....


dupa cum am zis, nu sunt medic si parerea este proprie si personala si poate sa fie gresita ....

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
4est
 • Data inscrierii: 13/Jul/2011
 • Mesaje: 284

Trimis: Mon Sep 22, 2014 3:18 pm Titlul subiectului: Viread,face minuni Raspunde cu citat (quote) Intrebati medicul de Viread,face minununi,nici o reactie adversa.Dupa o luna de tratament a scazut viremia de la 3600 la 800.Totul e sa ajungeti la un medic bun.Dr Mihai Voiculescu (Fundeni)este un medic exceptional.Sanatate!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena Soare
 • Data inscrierii: 22/Sep/2014
 • Mesaje: 6

Trimis: Mon Sep 22, 2014 3:46 pm Titlul subiectului: Viread,face minuni Raspunde cu citat (quote) Intrebati medicul de Viread,face minununi,nici o reactie adversa.Dupa o luna de tratament a scazut viremia de la 3600 la 800.Totul e sa ajungeti la un medic bun.Dr Mihai Voiculescu (Fundeni)este un medic exceptional.Sanatate!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena Soare
 • Data inscrierii: 22/Sep/2014
 • Mesaje: 6

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: