Hep

ADEVERINTA PENTRU ANGAJARE HEPATITA B

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Thu Mar 24, 2016 12:17 pm Titlul subiectului: ADEVERINTA PENTRU ANGAJARE HEPATITA B Raspunde cu citat (quote) Ma confrunt cu o problema noua: Trebuie sa ma angajez pe perioada determinata si e nevoie de adeverinta medicala. Problema e ca nu doresc sa stie angajatorul ca eu am hepatita cronica B. Sunt cunoscuti de ai mei. Mai ales ca nici macar nu imi voi desfasura activitatea la ei la firma, ci pe teren si acasa. Eu nu cunosc starea lor de sanatate si nici nu ma intereseaza, si nici eu nu doresc ca ei sa stie ca am hepatita B. Iar medicul nu poate sa imi dea adeverinta in care sa specifice ca nu sufar de vreo boala cronica. Va ti confruntat cu astfel de situatii?
Din cate stiu la HIV nu esti obligat sa declari angajatorului ca esti seropozitiv, dar in acelasi timp e nevoie de adeverinta medicala. Deci?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
atomulgrabit
  • Data inscrierii: 17/Mar/2014
  • Mesaje: 41

Trimis: Fri Mar 25, 2016 10:38 am Titlul subiectului: Angajare Raspunde cu citat (quote) Te inteleg perfect. Eu lucrez in Mapn si acum vreo 5 ani la analize mi-a iesit AgHbs pozitiv. Iti dai seama ce fericire pe capul meu. Pentru ca eram deja in sistem nu m-au concediat insa nu daca vroiam sa ma angaez din nou nu as mai fi putut. Nenorocirea s-a produs anul asta cand seful meu la insistentele mele mi-a obtinut o functie de subofiter in financiar, in momentul ala eu eram soldat. Cand a trebuit sa ma inainteze in grad nu s-a mai putut datorita faptului ca imi trebuia o fisa noua de angajare si datorita faputului ca imi iesea AgHbs nu a putut sa fiu numit pe functia asta. Eu sunt de parere ca este discriminare totala insa ce pot sa fac. In cea ce te priveste pe tine te sfatuiesc sa ii ceri medicului tau de familie o adeverinta ca esti apt de munca. Iti poate da asta fara nici o problema, iar firma respectiva te poate angaja la fel fara probleme. Daca medicul face figuri si pt asta te sfatuiesc sa il schimbi. Mullta bafta si sper sa obtii jobul dorit.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sakuraba1987
  • Data inscrierii: 29/Mar/2015
  • Mesaje: 5

Trimis: Fri Mar 25, 2016 3:08 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Am obtinut pana la urma o adeverinta simpla cu APT DE MUNCA, am facut munca de lamurire, si au inteles pana la urma. deci se poate. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin momente nasoale la locul de munca, doar pentru ca ai in sange acest virus. Iti doresc multa sanatate.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
atomulgrabit
  • Data inscrierii: 17/Mar/2014
  • Mesaje: 41

Trimis: Tue Dec 15, 2020 8:43 am Titlul subiectului: Re: ADEVERINTA PENTRU ANGAJARE HEPATITA B Raspunde cu citat (quote) nice work.
_________________
https://www.catalog.altgradauto.ro/cauta/Ford/Ka_plus_(2019-2020).html

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
VioletDiego
  • Data inscrierii: 15/Dec/2020
  • Mesaje: 2
  • Locatie: bucharest

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: