Hep

Buna Seara

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Sun Sep 28, 2014 1:08 pm Titlul subiectului: Buna Seara Raspunde cu citat (quote) Buna Seara,

Ma numesc Bogdan, sunt din Arges recent am fost diagnosticat cu Virus hepatic B. Am fost la Matei Bals, sa imi fac analizele in luna aprilie,atunci am fost diagnosticat cu acest virus. Viremia mi-a iesit :

Incarcatura Virala :

931 copii ADNHVB/ml

2,97 log copii ADN HVB/ml160 UI/mml

2,20 log UI/mlLimita de detectie :

116 copii ADN HVB/ ml

2,06 log copii ADN HVB/ml20 UI/ml

1,30 logUI/mlMarkeri Hepatici

AcVHF-IgG Negativ

Anti_Hbe 0.02

Anti_hbe_1pozitiv

HBeAg 0.48

HBeAg_I Negativ

HBcAb_IgM 0.05

HBcAblgm_I Negativ

HBsAgQ2 3707.11

HbsAgQ2_I Pozitiv

Hcv_3 0.05

Hcv_3_I Negativ

Markeri Tumorali:

-AFP 2.2Analizele le-am facut in luna aprilie, singurele modificari au fost la Hemoglobina 13.96, Latimea Distributiei Trombocitara 18 si Creatinina Serica 0,6. In rest toate au fost foarte bune. Acum problema mea este urmatoarea, pana acum am fost mai plinut, am 1.80m si 120kg iar de un an si ceva m-am apucat de facut sport la sala de fitness. Am slabit intr-un an aproape 30 de kg, Sa fie acesta un motiv de mi-a iesit valorile asa?. Acum am o alta problema astazi am facut analizele de ficat adica TGO si TGP acestea fiind urmatoarele Tgo 39 Si TGP 80. Cu o saptamana in urma am simtit palpitatii in zona ficatului. In iuliee am avut un accident si am fost operat de Humerus cu deplasare unde mi sa pus o placuta ca sa imi prinda osul. Din Septembrie m-am reapucat de sala si am bagat numai Cardio, adica banda,bicicleta si picioare in general. Se poate ca palpitatiile sa fie de la oboseala creata de la sala de forta?.Sunt putin speriat a ramas ca maine sa ma duc sa fac un ecograf iar apoi miercuri sa imi fac o programare la fundeni sa imi repet analizele. Daca se poate sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce sa mai cred va multumesc.
Va Multumesc

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bogdan35
  • Data inscrierii: 28/Sep/2014
  • Mesaje: 1
  • Locatie: Student

Trimis: Mon Sep 29, 2014 2:48 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna! Din cunostintele care le am si din ce stiu de la medic este ok sa faci sport dar ar trebui sa iei omega 3 si nu stiu ce vitamine,imi amintesc la un moment dat am pus medicului intrebarea aceasta si a si explucat de ce este necesar.era ceva de la doppel cu omega 3.. Pentru ca esti din Arges iti recomand cu mare incredere Clinica Andreea Motoc din Pitesti ,acolo au medic hepatolog de la Fundeni,dr Mihai Voiculescu.Este un medic extraordinar de bun care te va duce la rezultate foarte bune si comunica foarte deschis cu tine.Sanatate!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Elena Soare
  • Data inscrierii: 22/Sep/2014
  • Mesaje: 6

Trimis: Tue Sep 30, 2014 1:24 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Bogdan,

Analizele tale sint in limite normale pentru un bolnav cronic de hepatita B. Cred ca virusul este activ, dar nu stiu sigur daca vei primi vreun tratament in acest moment, pentru ca viremia este inca mica.

Si eu cred ca poti face sport, dar fara sa fortezi. Daca simti ca esti obosit, faci o pauza, o lasi mai usor. Cit despre vitamine, cred ca cel mai bine ar fi sa le iei din alimentatie. Daca simti nevoia unui supliment de vitamine, mergi la medic si mergi pe recomandarea lui, dupa ce vei face analize specifice.

Multa sanatate

_________________
Ella

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008
  • Mesaje: 487

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: