Hep

Diagnosticata recent cu Hepatita B

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Mesaj Autor
Trimis: Fri Dec 04, 2015 4:49 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Viremia ta nu e foarte mare. Medicul incearca, prin tratamentul cu interferon, sa te vindece de hepatita B. Totusi ar trebui sa iti spuna si de efectele adverse
(greata, caderea parului, ameteli, stari de anxietate, stari de slabiciune etc).
Totusi aceste efecte adverse sunt diferite de la persoana la persoana. In cazul meu efectele au fost destul de suportabile in comparatie cu a altor persoane.
Daca tratamentul cu Interferon da rezultate e foarte posibil sa te vindeci, insa da nu o sa raspunzi la acest tratament o sa trebuiasca sa faci alt dosar pentru tratament cu entecavir, care are rolul doar de a reduce incarcatura virala cu virus hepatic B. Totusi acest tratament nu te va vindeca complet de aceasta boala. Iti recomand pe perioada tratamentului sa iei hepatoprotectoare (silimarina, arginina, hepatoprotect etc). Tratament cu hepatoprotectoare va trebui sa faci toata viata deoarece ficatul va ramane sensibilizat in urma tratamentului cu interferon sau entecavir.
De acum inainte tot ce poti face este sa ti un regim alimentar echilibrat, cure cu hepatoprotectoare si cel mai important sa nu iti pierzi speranta. Medicina evolueaza si e posibil ca in orice moment sa se descopere un tratament minune care sa vindece complet acest tip de hepatita.
Nu uita in ultimul rand sa le zici tuturor persoanelor apropiate tie sa se vaccineze contra hepatitei B.
E cel mai sigur mod de a preveni infectia cu Hepatita B.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alin
  • Data inscrierii: 04/Dec/2015
  • Mesaje: 1

Trimis: Thu Jan 21, 2016 8:46 am Titlul subiectului: hepatita b Raspunde cu citat (quote) este cineva dispus sa ma ajute,sa ma indrume sau sa-mi dea unele sfaturi cu privire la hepatita b.? va multumesc
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
liviu p
  • Data inscrierii: 21/Jan/2016
  • Mesaje: 1

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Mergi direct la: