Hep

Hep cronica B si D nu ne da tratament

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Thu Jan 19, 2017 6:31 pm Titlul subiectului: Hep cronica B si D nu ne da tratament Raspunde cu citat (quote) Buna ziua, e vorba de tatal meu, are hep cronica de aprox 30 ani. Virus B. A tinut regim tot timpul.regim foarte strict. Fara bautura, de fel n a baut niciodata. Nu fumeaza..nu mananca prajit..sarat..ciocolata etc. Vreau sa ma credeti ca a tinut tot timpul regim foarte strict.
In ultimele 6 luni s a simtit cam rau, zicea ca il doare ficatul si splina. Si a facut analize si i s au pus diagnosticele:
hepatita cronica (virus b.si mai nou a aprut si virusul d), cardiopatie ischemica cronica si aritmie extrasistolica.
CE I S A SPUS: i s a spus ca pana nu dispare virusul D, prin odihna f multa si regim, nu se poate face tratament cu interferon. Doctorii i au trimis dosarul la bucuresti insa nu a fost aprobat.
Acum sta..si asteapta. El e genul ce se deprima, nu are speranta..nu poate face el nimic ca sa dispara virusul d. Nimic mai mult fata de ce a facut pana acum.
Ar fi multe intrebari, caci nu ma pricep deloc in domeniu, si nu am incredere fff multa in parerea unui singur doctor. O a doua parere e foarte bine sa o cerem.
O intrebare ar fi: Nu se poate face tratament cu interferon pt hep B si concomitent pt hep D?
Iar tratamentul cu interferon, (dat fiind faptul ca tatal meu are sistem imunitar foarte slabit..are in general organismul foarte slabit si este sensibil in toate modurile posibile. ARE 53 kg la 1.72, 57 ani), nu ii va agrava boala mai mult decat sa i o trateze?. In sensul ca nu stiu daca organismul lui va face fata tratamentului.
Analizele mai arata:
Incarcatura virala: 144 UI/mL
Imunologie: ADN ... 70, proteina c reactiva 16, VDRL 13, transaminaza tisulara lga 65.
Ag HBS index 35.95 ag HBS rezultat reactiv
GOT (AST) 52.5 GPT(ALT)55.8 GGT 121 TGO ASAT 72
TGB ALAT 89.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere, orice, poate putem face ceva. Sa nu stam degeaba 3 luni,cum a zis doctorul, sa vedem daca dispare virusul D. Nu cumva sa se agraveze totul.
Caci organismul lui este foarte slabit.
Nu are pofta de mancare deloc. Mananca fortat 5 guri de mancare la o masa.

Va multumesc!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Crina14
  • Data inscrierii: 18/Jan/2017
  • Mesaje: 1

Trimis: Tue Jan 24, 2017 2:33 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) http://www.cnas.ro/page/10-criteriile-de-eligibilitate-pentru-includerea-in-tratamentul-antiviral-i-alegerea-schemei-terapeutice-la-pacientii-cu-hepatita-cronica-virala-b-c-d.html
N-ar strica sa te uiti pe ce zic cei de la asigurari, fiindca de ei depinde tratamentul..de aia cred ca a zis doctorul ca trebuie asteptat..

_________________
Multumesc frumos!
CC

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cc
  • Data inscrierii: 09/Nov/2014
  • Mesaje: 56

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: