Hep

Hepatita B - Medici

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Jan 04, 2019 6:28 am Titlul subiectului: Hepatita B - Medici Raspunde cu citat (quote) Buna,

Numele meu este Cecilia, sunt din Bucuresti si faptul ca am gasit aceasta comunitate este cea mai buna veste din ultimele zile. Ma bucur sa stiu ca pot discuta deschis cu alti oameni, ma intristeaza sa vad cati suntem in aceasta situatie.

Pe scurt, am fost diagnosticata in 2008 cu Hepatita B. Eu, sora-mea si mama.
Pana acum 3 ani nu m-am monitorizat in nici un fel. Analizele uzuale, o data pe an si luarea la cunostinta de fiecare data a prezentei virusului. Nu va mai povestesc motivele ignorantei mele.

Anul trecut, mi-am facut analizele specifice acestui virus. Din spusele medicilor, nu sunt incadrata la caz de tratament. Fibroza 0, Transaminaze normale, viremie 33.000 UI/ml.

Acum sunt insarcinata si evident ca am intrat in panica.
Nu stiu cum sa incep o monitorizare constanta.
Caut innebunita un medic cu care sa rezonez (pana acum vesnic mi-a ramas un sentiment ca toate informatiile pe care le-am primit sunt superficiale iar interesul doctorului extrem de slab). Am incercat cateva clinici private si nu m-am simtit nicaieri nici inteleasa si nici pe deplin informata.

Vad ca sunt multi oameni in situatia mea care au mult mai multe informatii decat as fi visat ca gasesc la un loc, adunate.

As vrea sa va rog, pe cei care simt ca pot face asta, sa faca cateva recomandari de medici la care s-au simtit in siguranta. Stiu ca fiecare are propiul lui ritm de intelegere, propria personalitate.
Sunt dispusa sa incerc oricati pana voi gasi un medic care sa ma faca sa ma simt in siguranta.
Pana acum am mers la Livia Hara, de la care n-am plecat intodeauana lamurita si care nu m-a incurajat sa fac nici un fel de investigatii mai amanuntite.
Adriana Motoc pare o alta optiune, insa nu o gasesc nicarieri in afara de Matei Bals.

Am tot citit forumul in speranta ca voi gasi ceva recomandari, dar se pare ca toate lumea se fereste sa o faca. Inteleg si asta, dar cred ca orice recomandare e de folos mai ales pentru oameni ca mine, care nu au foarte clar un parcurs de investigatii pe care trebuie sa le faca.

Sper ca nu am duplicat un topic.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CeciliaW
  • Data inscrierii: 03/Jan/2019
  • Mesaje: 1

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: