Hep

hepatoprotectoare

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Sat Mar 11, 2017 4:57 pm Titlul subiectului: hepatoprotectoare Raspunde cu citat (quote) Sunt eficiente hepatoprotectoarele in tratarea hepatitei ?personal nu am incredere in ele.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vali
  • Data inscrierii: 11/Mar/2017
  • Mesaje: 5

Trimis: Sun Mar 12, 2017 6:02 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Hepatoprotectoarele te protejeaza mai mult daca stresezi ficatul cu toxine, medicamente etc. In rest nu te scapa de virusi. Totusi multa lume are probleme cu digestia din cauza calitatii proate a bilei secretata de colecist. Si aici ajuta menta, ghimbirul, lavanda, sunatoarea, consumate sub forma de ceaiuri cu 30 de minute inainte de masa. Mai ajuta functionarea ficatului si consumul de grapefruit, salata de papadie, pastura si propolis de albine. Sunt studii care arata ca suferinzii de hep au deficiente in vitamina d, ajuta sistemul imunitar in lupta cu virusul si regleaza hormonii, asa ca profita cat mai mult de razele soarelui.

Zile insorite!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cc
  • Data inscrierii: 09/Nov/2014
  • Mesaje: 56

Trimis: Sun Mar 12, 2017 6:46 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cc a scris:
Hepatoprotectoarele te protejeaza mai mult daca stresezi ficatul cu toxine, medicamente etc. In rest nu te scapa de virusi. Totusi multa lume are probleme cu digestia din cauza calitatii proate a bilei secretata de colecist. Si aici ajuta menta, ghimbirul, lavanda, sunatoarea, consumate sub forma de ceaiuri cu 30 de minute inainte de masa. Mai ajuta functionarea ficatului si consumul de grapefruit, salata de papadie, pastura si propolis de albine. Sunt studii care arata ca suferinzii de hep au deficiente in vitamina d, ajuta sistemul imunitar in lupta cu virusul si regleaza hormonii, asa ca profita cat mai mult de razele soarelui.

Zile insorite!

aa deci supara si colecistul hepatita..ma durea cateodata in dreapta jos si ma gandeam ca e de la ce am mancat..sau sa nu am apendicita,colecistita..dar dedapt era vorba de secretia bilei vad..

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vali
  • Data inscrierii: 11/Mar/2017
  • Mesaje: 5

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: