Hep

Ledifos in Romania - Tratamentul Hep C

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Mon Feb 26, 2018 1:21 am Titlul subiectului: Ledifos in Romania - Tratamentul Hep C Raspunde cu citat (quote) Bun? , Ledifos este a sofosbuvir ?i ledipasvir (Generic Harvoni) este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C la adulti.

Ledifos este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C. Ledifos contine substantele active ledipasvir si sofosbuvir.

Ledifos Pre? se poate obtine numai pe baza de reteta, iar tratamentul trebuie initiat si urmarit de catre un medic cu experienta in gestionarea terapeutica a pacientilor cu hepatita C cronica.
Este disponibil sub forma de comprimate care contin 90 mg ledipasvir si 400 mg sofosbuvir.
Doza recomandata este de un comprimat luat o data pe zi. Exista mai multe varietati (numite genotipuri) de virus hepatitic C, iar Ledifos este recomandat pentru utilizarea la pacientii infectati cu virus de genotip 1 si genotip 4 si pentru unii pacienti infectati cu genotipul 3. Durata tratamentului cu Ledifos si utilizarea acestuia in monoterapie sau in asociere cu un alt medicament, numit ribavirina, depind de genotipul virusului si de natura afectiunilor hepatice ale pacientilor, de exemplu, daca acestia au ciroza (fibroza) hepatica sau daca ficatul acestora nu functioneaza corespunzator.

Cum s? cumpere Ledifos in Romania ?
MillionPharma is a cel mai bun furnizor de medicamente pentru hepatita c din India. poti cumpara ledifos in romania
https://millionpharma.ro/

_________________
hepatita c droguri online , ledifos in romania , hepcinat lp romania

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
SaraJanine
  • Data inscrierii: 26/Feb/2018
  • Mesaje: 0
  • Locatie: Romania

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: