Hep

O MARE RUGAMINTE!!!!!!!!!!!!!!

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Mar 25, 2016 3:18 pm Titlul subiectului: O MARE RUGAMINTE!!!!!!!!!!!!!! Raspunde cu citat (quote) Nu are legatura cu hepatita B, dar orice informatie poate fi de ajutor pentru familia mea:
E un medic pe nume Calin Marginean, e usor de gasit pe youtube, in materiale in care vorbeste despre alimentatie, cancer si alte boli. Informatii valoroase, in mare parte.
Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer de colon si metastaze la ficat, de o zi a inceput chimioterapia, e in stadiul III de evolutie.
Acest medic Calin Marginean, de specialitate in medicina muncii, este si nutritionist, si sustine ca detine protocoale medicale pentru tratarea cancerului.
El sustine ca vinde aceste protocoale pentru suma de 300 lei plus taxe postale, in care gasesti informatii despre alimentatia permisa si interzisa in cazul bolnavului (inainte trebuie sa ii trimiti buletinele de analize, rezultate diagnostic) si informatii de unde poti procura produsele naturiste, deci nu le vinde el. El precizeaza ca terapia anticancer cu citostatice nu merge cu cea naturista, ori una ori alta.
daca e cineva dintre voi care cunoaste vreo persoana care a apelat la acest medic, il rog sa imi lase un mesaj aici.
Va multumesc si va doresc sanatate la toti!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
atomulgrabit
  • Data inscrierii: 17/Mar/2014
  • Mesaje: 41

Trimis: Thu Dec 29, 2016 1:48 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Imi pare rau, dar mi se pare ca a doar o persoana care vrea sa castiga bani pe altii, care sunt in nevoie de mare ajutor.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Holcan Maria
  • Data inscrierii: 29/Dec/2016
  • Mesaje: 8

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: