Hep

Reactii tratament cu viekirax si exviera

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Oct 13, 2017 4:16 am Titlul subiectului: Reactii tratament cu viekirax si exviera Raspunde cu citat (quote) Buna ziua,

Exista cineva care a urmat acest tratament si a avut alte reactii / efecte ale tratamentului decat cele specificate in prospectul medicamentelor?
Caz concret: dupa 6 saptamani de tratament, o persoana apropiata a inceput sa prezinte dureri in piept, amorteli pe jumatate de corp, imposibilitatea de a-si controla membrele, de a vorbi, de a vedea clar etc. Datorita faptului ca astfel de crize s-au repetat si agravat in decurs de 2-3 zile, am trecut la investigatii amanuntite, inclusiv o vizita suplimentara la medicul curant, care ne-a asigurat ca nu este efect advers al tratamentului. Investigatiile cardio ne-au demonstrat ca a suferit un infarct miocardic cu aprox. 2 saptamani in urma, dar nimic legat de sistemul cardio-vascular nu provoaca aceste crize. Ulterior, neurochirurgie: nici una din analizele si investigatiile facute pana in acest moment nu arata vreo legatura cu manifestarea respectivului pacient, descrisa mai sus.
Mai mult, in acelasi spital mai este internat un pacient cu simptome asemanatoare, deocamdata medicii neurologi nu au un verdict clar in cele 2 cazuri.
S-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme?

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geosoft
  • Data inscrierii: 13/Oct/2017
  • Mesaje: 2

Trimis: Tue Nov 21, 2017 7:52 am Titlul subiectului: RE: Reactii tratament cu viekirax si exviera Raspunde cu citat (quote) Vad ca nu exista rapunsuri, revin eu cu evolutia respectivului pacient, in cazul in care mai sunt interesate si alte persoane.
Acest tratament ataca / slabeste organismul atat de tare, incat permite altor afectiuni, cunoscute sau necunoscute pana in acel moment, sa se manifeste.
Internat la neurologie, atat cardiologul cat si neurologul, de comun acord, au hotarat intreruperea tratamentului.
De la stadiul de "leguma", pacientul respectiv a fost pus pe picioare in 3-4 zile, cu tratament cardiac / circulator si neurologic, parca nu s-ar fi intamplat nimic.
La insistentele doctorului curant (specialitate infectioase), a reluat tratamentul cu viekirax si exviera, tot internat, sub supraveghere medicala. Dar, si aici intervine problema, a intrerupt tratamentul cardiac / circulator si neurologic.
Dupa 2 zile de tratament, AVC!!! Fara ca doctorul de la infectioase sa realizeze acest lucru!!!
45 zile la neurologie si recuperare, pacientul a ramas cu sechele pe partea dreapta a corpului, mana si picior, deficiente de vorbire etc...

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geosoft
  • Data inscrierii: 13/Oct/2017
  • Mesaje: 2

Trimis: Sat Dec 29, 2018 8:54 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) da
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
maramunteanu
  • Data inscrierii: 29/Dec/2018
  • Mesaje: 2

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: