Hep

Tratament hepatita B cu generice India

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Sun Mar 19, 2017 11:55 am Titlul subiectului: Tratament hepatita B cu generice India Raspunde cu citat (quote) Salutare tuturor. Dupa 2 ani decand m-au gasit cu hepatita B si neputand avea acces la tratament am decis sa caut solutii pe cont propriu.
In romania entecavirul e foarte scump-1700 lei.
Am cautat pe internet si am gasit medicamente generice produse de Cipla in India. Entavir si Tenvir la preturi mai decente, undeva pe la 100 dolari cutia pentru o luna .
Intrebarea mea este a cumparat cineva de la acele farmacii on-line din America? Oare acele farmacii on-line pot trimite acele medicamnte in romania daca cineva le comanda?

Chiar as fii curios, decat sa astept inca multi ani pana boala se agraveaza, mai bine as da 500 lei pe luna. Multumesc

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM
paul-tm
  • Data inscrierii: 19/Mar/2017
  • Mesaje: 2

Trimis: Mon Mar 20, 2017 8:54 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Salut. Nu stiu exact care-i protocolul cand vine vorba de medicamente pentru HBV, dar acum cativa ani am comandat niste Modafinil (nootropic pentru a stimula concentrarea) din India si dupa 3 saptamani l-am primit acasa intr-un plic gen scrisoare. Nu cred ca s-au modificat in vreun fel legile. Anunta-ne cum a decurs totul, daca te hotarasti sa cumperi. Si situl de pe care iei, pentru ca nici eu nu-s apt pentru tratament compensat, desi lucreaza virusul. Multumesc!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lixandru
  • Data inscrierii: 04/Oct/2016
  • Mesaje: 26

Trimis: Wed Mar 22, 2017 7:13 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) https://www.fordailymedicine.com/tenvir-300mg.htmlDe aici ma gandesc sa cumpar. Dar prima data sa vorbesc cu medicul meu, despre tenofovir in tratamentul hepatitei B. Eu din ce am citit pe internet, unii ar zice ca e mai bun decat entecavir deoarece ara rata de vindecare mai mare ( aproximativ 14 %) si nu da rezistenta ca si lamivudina.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM
paul-tm
  • Data inscrierii: 19/Mar/2017
  • Mesaje: 2

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: