Hep

Tratament hepatita gratuit

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Wed Feb 04, 2015 1:22 pm Titlul subiectului: Tratament hepatita gratuit Raspunde cu citat (quote) Salut, toti bolnavii de hepatita trebuie sa stie ca in italia primesti tratament gratuit si repede(nu astepti cu anii ca la noi). Daca cineva vrea sa urmeze tratament si vrea mai multe detalii acesta e mail-ul meu: alin_alin013@yahoo.com. Nu stati pe lista de asteptare cu anii veniti si faceti tratament cu cat mai repede cu atat sansele de vindecare sunt mai mari.
Este vorba despre tratamentul demonstrat stiintific si oficial (interferonul si antivirarele). Eu am avut hep B si D si acum nu mai am niciun virus. Sanatate multa!
In principiu este vorba despre un certificat ENI pe care ti-l faci in felul urmator:
1. In primul rand mergi cu ruda, prietenul sau cunostinta din italia si-ti faci codice fiscal - La Agenzia delle Entrate
2. mergi la spitalul din orasul respectiv(la spital mergi la ufficio anagrafe) si -ti faci un Codice ENI.(europeo non in regola- nu-ti trebuie rezidenta)
3.Apoi mergi la medicul pentru imigranti, si el iti da o trimitere la un medic specialist care iti stabileste un plan terapeutic.
Pentru toate astea nu platesti absolut nimic.(mi se pare ca platesti doar la codice fiscala dar e putin 5-10 euro.) Daca nu intelegeti ceva ma puteti contacta la orice ora.Sanatate multa!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alinalin013
  • Data inscrierii: 15/Feb/2013
  • Mesaje: 5

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: